info@taon.dk +45 24488480

Hydraulaggregat

På TAON Hydraulik producerar vi hydrauliska kraftpaket och system. För snabb leverans har vi ett brett standardprogram som kan vara utgångspunkten för en komplett lösning. Vi erbjuder leverans av individuella anpassade hydraulstationer, men har också ett brett utbud av färdiga enheter som står redo.


{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.DeliveryTimeText}}
{{product.DeliveryTimeText}}
{{product.DeliveryTimeText}}
{{text.PRODUCT_CATALOG_STOCK_HOME}} ( {{product.Stock}} {{product.UnitTitle}} )

TAON Hydraulik levererar hydrauliska pumpstationer i alla former och storlekar. Vi bygger kundanpassade lösningar efter kundens behov

och vi har ett antal standardpumpenheter som är klara för leverans. Vi försöker alltid råda våra kunder att få den bästa lösningen

för deras ändamål till rätt pris.

 


​​​​​​Industriella anpassade pumpstationer

är enheter där vi bygger pumpstationen i enlighet med behoven för den enskilda uppgift som ska lösas. De kan vara med anpassad tank, ventilinställning, oljekylare, sensorer och elektrisk styrning och mycket mer. På pumpens sida kan det vara en eller flera pumpar.

Pumptyperna kan vara vingpumpar, växelpumpar eller kolvpumpar. Även om vi är utformade för att tillgodose specifika behov försöker vi alltid använda så många standardkomponenter som möjligt så att vi kan hålla kostnaderna på rätt nivå.

Mobila hydraulaggregat 12/24 Volt

är små enheter med tank, pump och DC-motor som kan monteras på lastbilar eller andra platser där ett batteri finns tillgängligt.

Enheterna kan utrustas med en mängd ventiler för att använda flera funktioner. Vanligtvis används de för 1 eller 2 funktioner. Max. 3 kW motoreffekt.

Små industriella Hydraul pumpstationer

är små enheter med tank, pump, central bult och AC-motor upp till 3 kW. De används främst för små automatiseringsuppgifter i industriell produktion.

Enheterna kan utrustas med en mängd ventiler för att använda flera funktioner. De används vanligtvis för 1 eller 2 funktioner. Kan levereras med elektrisk reglerventil.

Mobila diesel- / bensin Hydraulaggregat

är hydrauliska pumpstationer som drivs med en diesel- eller bensinmotor. Alla delar av pumpstationen är utformade för att ge maximal prestanda, tillförlitlighet och rörlighet. Dessutom är enheternas styrka att de är ljuddämpade, temperatursäkra och ekonomiska. Detta gör dem idealiska för användning i stadsunderhåll och i professionellt arbete i allmänhet.