info@taon.dk +45 24488480

Om oss

TAON Hydraulik erbjuder hydrauliklösningar, komponenter och teknisk support för ett brett spektrum av industriella områden.

 

TAON är ett ingenjörsföretag, som specialiserat sig inom hydraulik.

TAON Hydraulik Komponenter Aps grundades 2011 med fokus på handel med hydrauliska ventiler och pumpar. Idag är vi ett företag med ett komplett utbud av hydraulik, som både säljer komponenter och utvecklar lösningar. Vi är fermstiller av hydrauliska  aggregater, Proportional ventiler och helhetslösningar. På samma sätt, säljer vi komponenter och reservdelar över Skandinavien.

Hos TAON fokuserar vi på samarbete, eftersom vi tror på, att det är det bästa sättet att uppnå en bra, långsiktig resultat. Vi dryftar med glädje, hur vi kan skapa en optimal inställning för varje kund. Hos oss möts du av öppenhet och får ärliga svar på dina frågor.

Vårt fokus är att lösa våra kunders behov på bästa sätt i fråga om kvalitet, pris och service. Vi strävar efter att ha en optimal leveranskedja, där vi köper direkt av producenten. Våra leverantörer, som har funnits på marknaden i många år, kan erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser, och samarbetet gör, att TAON kan lösa många problemen genom att utnyttja tillverkarnas produktkunskap.

Samarbetet ger också våra kunder ett antal fördelar i form av korta leveranstider, fulländade produkter och stabil försörjning.